Галина Чорна: "Рішучість – те, що допоможе захистити й вберегти Україну!"

Галина Чорна: "Рішучість – те, що допоможе захистити й вберегти Україну!"

15.05.14 08:10 0 799
"Комуністі нині приходять в український парламент, аби лише поставити усе з ніг на голову – аби перекрутити українську історію, аби назвати терористів та сепаратистів "мірнимі гражданамі", а тих, хто захищає Україну, назвати "фашистами". Тому маємо діяти рішуче – розглянути і затвердити ініціативу про заборону комуністичної ідеології в Україні. Про це 14 травня 2014 року, виступаючи в парламенті, заявила народний депутат України свободівка Галина Чорна.

Націоналістка підкреслила: під час революції, під час страшних подій, що нині відбуваються на сході України, нація інстинктивно позбувається усього для неї зайвого, що заважає її поступу. Вона нагадала, що під час наймасштабнішого "лєнінопаду" в історії людства, що відбувся саме в нашій державі, українці повалили понад 100 бовванів Лєніна. "У такий спосіб українці дали нам, парламентарям, зрозуміти, що вони не потребують комуністичного вождя, що вони більше не потребують комуністичної ідеології. У такий спосіб наші громадяни хочуть приєднати Україну до когорти тих европейських країн, у яких комуністичну ідеологію заборонено. Тому український парламент має діяти рішуче, бо громада фактично дала нам мандат на те, аби комуністичну ідеологію було заборонено. Маємо ставити цей законопроєкт на розгляд парламенту і позбутися того, що заважає українській державі розвиватися", – заявила Галина Чорна.

Свободівка також додала: "У багатьох царинах також маємо діяти рішучіше, зокрема треба дбати про інформаційний простір. Для чого нам на каналах стрічки, які прославляють комуністичні часи та славлять Совєцький Союз? Рішучість – те, що допоможе нам захистити й вберегти Україну!"

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Хмельниччина: народ і ...

КОМЕНТАРІ