Чернігів відвідала Посол Королівства Бельгія

Чернігів відвідала Посол Королівства Бельгія

15.05.14 10:31 0 757
Надзвичайний та Повноважний Посол Королівства Бельгія в Україні Яна Зікмундова з робочою поїздкою відвідала Чернігів.

У Чернігівській облдержадміністрації Посол зустрілася з головою ОДА Володимиром Івашком, головою обласної ради Миколою Звєрєвим та міським головою Олександром Соколовим. Керівники області та міста представили економічний і туристичний потенціал Чернігівщини, висловили зацікавлення у налагодженні тісної економічної співпраці.

Пані Я.Зікмундова повідомила, що вже відвідувала Чернігів із приватним візитом цього року на Великдень й отримала дуже позитивні враження. "Місто чисте, гарні парки, дуже привітні люди", - поділилася своїми враженнями про обласний центр Чернігівщини Надзвичайний та Повноважний Посол Королівства Бельгія в Україні.

Вона зазначила, що Чернігів став першим містом, де у 1998 році бельгійська компанія вклала інвестиції у місцевий пивкомбінат, а бренд "Чернігівське" є одним з найбільш відомих в Україні. У сучасних умовах, на думку посла, іноземні бізнесмени бояться інвестувати в українську економіку. "Якщо ситуація в Україні покращиться, то інтерес зросте. І Чернігівський регіон є дуже цікавим", - зазначила Я.Зікмундова. Крім того, під час офіційної зустрічі обговорено питання підготовки на Чернігівщині до виборів Президента України, соціально-політичну ситуацію в регіоні.

Також дипломат відвідала та ознайомилася з роботою Чернігівського відділення САН ІнБев Україна.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Росія має припинити ...

КОМЕНТАРІ