В Житомирській області обласна влада допоможе сім’ям загиблих військовослужбовців

В Житомирській області обласна влада допоможе сім’ям загиблих військовослужбовців

15.05.14 09:24 0 816
Відбулося засідання регіонального міжвідомчого координаційного штабу з питань безпеки та правопорядку. Голова облдержадміністрації Сидір Кізін зазначив про те, що штаб займається координацією роботи Управління Міністерства внутрішніх справ, Управління Служби безпеки України, військових органів, Державної прикордонної служби, сектору мобілізаційної роботи облдержадміністрації, Управління Державної служби надзвичайних ситуацій та інших офіційних структур із громадськими організаціями, які допомагають забезпечувати правопорядок та спокій в нашому регіоні.

Сидір Васильович звернув увагу на те, що найважливішим питанням, яке потрібно невідкладно вирішити, є надання допомоги сім’ям загиблих на Сході України військовослужбовців. Ці люди гідно захищали свою Батьківщину, а тому святий обов’язок кожного із нас – зробити все можливе, аби підтримати тих, хто втратив своїх рідних. З цього приводу голова облдержадміністрації запропонував переглянути обласний бюджет і в міру можливостей обмежити фінансування деяких програм, а вивільнені кошти спрямувати на надання матеріальної допомоги постраждалим сім’ям. Сидір Кізін також має намір особисто зустрітися з цими людьми.

Голова облдержадміністрації повідомив про те, що йому вдалося знайти порозуміння з керівництвом «ПриватБанку» та банку «Аваль». Ці установи готові припинити нарахування відсотків за кредитами для своїх клієнтів, призваних на військову службу по мобілізації. Сидір Кізін закликав інші банки підтримати таку ініціативу.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Понад 300 студентів з ...
Наступна новина: На Тернопіллі рятувальники ...

КОМЕНТАРІ