Житомирщина: планується охопити оздоровленням та відпочинком приблизно 84 тис. дітей області

Житомирщина: планується охопити оздоровленням та відпочинком приблизно 84 тис. дітей області

15.05.14 14:40 0 762
Стан готовності області до оздоровлення і відпочинку дітей влітку 2014 року був предметом обговорення на обласній селекторній нараді, що відбулася 14 травня. У головній студії були присутні перший заступник голови обласної ради Володимир Арешонков, заступник директора департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Олександр Антонюк, члени обласного оперативного штабу з організації та оздоровлення дітей, керівники органів виконавчої влади і місцевого самоврядування, представники служб, установ і організацій області. В районних і міських студіях перебували голови райдержадміністрацій, міські голови, голови районних рад, члени районних оперативних штабів, директори дитячих оздоровчих закладів.

За словами Володимира Арешонкова, який провів нараду, суспільно-політичні події, що відбуваються в Україні, безперечно, впливають на всі аспекти життя, але оздоровчу кампанію потрібно провести не гірше, ніж у минулі роки. Житомирщина за рівнем оздоровлення дітей останні роки була у числі найкращих у країні.

Обласна програма і план організації оздоровчої кампанії дітей на 2014 рік були затверджені у жовтні минулого року, а обласний оперативний штаб з організації оздоровлення дітей працює з лютого 2014 року. Проведена перевірка всіх дитячих закладів оздоровлення і відпочинку, санаторних закладів.

Як повідомив Володимир Арешонков, було виділено 259 тис. грн. на встановлення станції очистки та знезалізнення води в оздоровчому таборі «Орлятко»; 100 тис. грн. на придбання спортивного обладнання та інвентарю для дитячих оздоровчих закладів комунальної власності. Всі путівки будуть придбані в оздоровчі заклади, які розташовані в області.

З 128,7 тис. дітей області шкільного віку планується охопити оздоровленням та відпочинком приблизно 84 тис. хлопчиків і дівчат.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: піротехніки ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ