На Житомирщині вирішуються питання щодо матеріальної підтримки оборонних формувань

На Житомирщині вирішуються питання щодо матеріальної підтримки оборонних формувань

15.05.14 15:12 0 735
14 травня голова облдержадміністрації Сидір Кізін провів зустріч із представниками бізнес-кіл Житомирщини, на якій запропонував їм долучитися до підтримки Збройних Сил України. На заході були присутні завідувач сектору мобілізаційної роботи облдержадміністрації Михайло Горобець, обласний військовий комісар полковник Микола Залеський та громадські активісти, що долучаються до охорони території нашого регіону.

За словами Сидора Васильовича, на Житомирщині допомоги найбільше потребують батальйон територіальної оборони та батальйон охорони краю «Полісся». Він наголосив на тому, що механізм надходження і витрати всіх коштів має бути прозорим і відкритим. Учасники зустрічі підтримали ініціативу голови облдержадміністрації про те, що цей процес контролюватиме міжвідомчий координаційний штаб з питань безпеки та правопорядку.

Функціонування таких підрозділів є актуальним для нашої області з огляду на те, що Житомирщина має державний кордон з Республікою Білорусь загальною протяжністю 250 км. Окрім цього, громадські формування забезпечували спокій в обласному центрі та по всьому регіону протягом травневих свят і не допустили виникнення провокацій, які загрожують безпеці і спокою громадян. За словами самих активістів, наступного тижня варто приділити особливу увагу контролю над суспільно-політичною ситуацією в області, аби підготовка та проведення виборів Президента України не були зірвані.

Сидір Кізін подякував підприємцям за небайдужість і свідому й активну громадянську позицію. Він висловив сподівання на те, що спільними зусиллями вдасться створити всі умови для того, аби на Житомирщині зберігалися мир, спокій та правопорядок.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Туреччина: у місті загибелі ...

КОМЕНТАРІ