на території ПАТ «Рівнеазот» рятувальники провели тактико-спеціальне навчання

на території ПАТ «Рівнеазот» рятувальники провели тактико-спеціальне навчання

15.05.14 14:31 0 825
13 травня на території ПАТ «Рівнеазот» було проведено тактико-спеціальне навчання на тему гасіння пожежі у виробничих приміщеннях хімічного підприємства. У навчаннях приймали участь рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону, 2-ї та 10-ї Державних пожежно-рятувальних частин, ПРЧ АРЗ СП, оперативно-координаційного центру та управління реагування на надзвичайні ситуації Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області.

Перед вогнеборцям ставилися конкретні завдання, які потрібно було чітко відпрацювати, а саме: організацію та тактику гасіння пожеж у промислових будівлях, прийоми рятування потерпілих із будівель з масовим перебуванням людей та взаємодію особового складу 1-го ДПРЗ з адміністрацією об’єкту щодо організації гасіння пожежі та евакуації персоналу і матеріальних цінностей.

За тактичним задумом в результаті порушення вимог правил пожежної безпеки при виконанні розвантажувальних робіт виникло загоряння розсипів адипінової кислоти. Площа умовної пожежі сягала 300 м2. До місця виклику негайно прибули чергові караули 20-ї та 21-ї Державних пожежно-рятувальних частин 1-го ДПРЗ, згодом прибули додаткові сили та засоби. Приблизно за годину пожежу ліквідували.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпаття: піротехніки ...

КОМЕНТАРІ