Тернопільська область: рятувальники двічі за добу виїжджали на відкривання дверей в житлових квартирах в яких знаходились малолітні діти

Тернопільська область: рятувальники двічі за добу виїжджали на відкривання дверей в житлових квартирах в яких знаходились малолітні діти

15.05.14 13:12 0 747
13 травня о 08:09 на пункт зв’язку пожежно-рятувальної служби надійшло звернення про допомогу. Повідомлялось, що в місті Кременець на вулиці С. Петлюри за зачиненими дверима квартири знаходиться малолітня дитина.

До місця виклику негайно прибули бійці чергового караулу 5-ї державної пожежно-рятувальної частини. Рятувальники за допомогою спеціального обладнання відчинили вхідні двері та передали дитину батькам.

Того ж дня о 21:00 в місті Тернопіль на вулиці Замковій бійцями чергового караулу частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону здійснено відкривання вхідних дверей квартири, в якій знаходилась малолітня дитина. Після чого дитину передали батькам.

ДСНС застерігає - батьки не залишайте дітей без нагляду!

Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуючись правил безпечної поведінки в побуті. Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками, електричними приладами. Не залишайте дітей без нагляду, ховайте від них сірники, не дозволяйте користуватись піротехнічними виробами!

Знайдіть декілька хвилин на цікаву, відверту розмову з дітьми про необхідність уважного ставлення до правил особистої безпеки, навчіть їх правильним діям на випадок побутових надзвичайних подій. Пам’ятайте, що вимірюватимуться ці хвилини ціною життя. А для того, щоб неочікувана мить не стала початком великої біди, необхідно давати дітям чіткі рекомендації, як діяти в тій чи іншій ситуації.

Пам’ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нашого вміння навчити їх правил безпеки. У разі біди — телефонуйте за номером «101».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У перший день Каннського ...
Наступна новина: Хмельниччина: голова ...

КОМЕНТАРІ