Леонід Бицюра: «Обов’язок кожного - фінансово підтримати наших військових»

Леонід Бицюра: «Обов’язок кожного - фінансово підтримати наших військових»

15.05.14 11:53 0 753
108 тисяч 343 гривні є на благодійному рахунку для допомоги Збройним Силам України, який відкрили Тернопільська обласна рада, Тернопільська облдержадміністрація і Товариство Червоного Хреста, станом на 14 травня.

Про це повідомили на засіданні комісії, до складу якої входять представники Червоного Хреста, управлінь облдержадміністрації, обласного військового комісаріату, представники громадськості та ЗМІ. Очолює комісію заступник голови ОДА Леонід Бицюра.

Тимчасово виконуючий обов’язки військового комісара області Володимир Катинський зазначив, що в першу чергу є потреба у придбанні бронежилетів, спальних мішків, речового та технічного забезпечення військкоматів. Тому залишок на спільному рахунку витратять на придбання спальних мішків.

Для придбання бронежилетів витратять кошти, виділені Тернопільською обласною радою. На це потрібно 1 млн. гривень.

- Ми бачимо, у якому стані матеріально-технічне забезпечення Збройних Сил України, - наголосив Леонід Бицюра. – Протягом багатьох років керівництво держави робило все, аби знищити базу нашої армії. Тепер ми пожинаємо плоди цієї підривної діяльності, за короткий час нам потрібно відновити те, що знищувалося і розкрадалося роками. Спільними зусиллями виконавчої влади, представників місцевого самоврядування, всієї громади краю маємо допомогти нашим військовим.

Особливо необхідна, за словами Леоніда Бицюри, фінансова допомога Збройним Силам України. З цією метою у Тернополі діє спільний благодійний рахунок, відкритий Тернопільською облдержадміністрацією, обласною радою та Товариством Червоного хреста.

Благодійний рахунок – отримувач: Тернопільська обласна організація Товариства Червоного Хреста України. Код отримувача: 02940339. р/р 26004700240920. Банк отримувача: ПАТ КБ "Правекс-Банк" у м. Києві МФО 380838. Призначення платежу: Фонд підтримки українського війська та сприяння обороноздатності України.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 15 травня 2014: іменинники, ...
Наступна новина: У Франції у вихідні ...

КОМЕНТАРІ