Взуття Timberland

Взуття Timberland

16.05.14 10:41 0 5100
На жаль , велика частина літа вже позаду і саме час задуматися про те , що взувати , коли прийдуть перші осінні холоди . Як кажуть, сани потрібно готувати влітку , а воза взимку , для того щоб не потрапити в халепу , і не побігти до найближчого взуттєвий магазин , коли вже буде пізно , і не залишити там цілу купу грошей , які можна було б витратити з куди більшою користю .

Сьогодні я розповім вам про бренд , який існує й успішно працює вже дуже давно , і зараз , знову , знайшов неймовірну популярність серед людей , які розуміють щось в якості і дизайні.

Як і більша частина інших популярних брендів , Timberland значно вигідніше купити у США , ніж в Росії - тут у нас вийде заощадити ні багато ні мало 50 % практично на кожній парі . А якщо вже потрапити на період великих сезонних знижок , знамениті високі жовті черевики вдасться купити мало ні за копійки - 60-80 $ - заощадивши 3000, 4000 і навіть 5000 рублів ! Таких цін ніколи і ніде в СНД не знайти. У Росії навіть підробки під цей бренд коштують дорожче. Однак про всі тонкощі покупки і про те , де і як купують взуття Timberland , ми розповімо трохи нижче , а поки трохи історії .

Історія

Вірно кажуть - «знайди свою справу і доведи його до досконалості , тільки тоді твоя майстерність оцінять » ! Саме на цьому принципі будувалася життя Натана Шварца , іммігрував до США з Одеси на самому початку 20-ого століття. Шварц був потомственим шевцем і все життя присвятив тому , щоб зшити найміцніші , зносостійкі і красиві черевики , які б стали відомі на весь світ. Як бачите , йому це таки вдалося !

Свій початок бренд Timberland , а точніше те , що було до нього - технології , професійні секрети і досвід Шварца - бере в 1918 -му році , коли Натан влаштувався учнем на взуттєве виробництво . Йшли роки , Шварц набирався досвіду і з часом відкрив свою власну фабрику , в 1978 -му взяла ім'я Timberland у моделі 1973 - его року , яка отримала неймовірну визнання по всьому світу.

Після цього , компанія помітно збільшила оберти і почала поступово додавати в свій асортимент все нові і нові найменування , від повсякденного взуття до одягу , аксесуарів і навіть годин .

Особливості

Все-таки , чим Timberland так примітні і гарні? Без перебільшення , всім ! В основі черевик даної марки лежить унікальна технологія , яка забезпечує винятковий захист від попадання вологи - безшовне кріплення підошви і верхньої частини взуття . Попросту кажучи - ноги почнуть промокати , тільки якщо наскрізь пробити черевик чимось гострим. Також , бренд полюбився покупцям завдяки своєму цікавому дизайну - Timberland шиються яскравими , мінімалістичним і міцними. Завдяки своїм якостям і чудовій виконанню, їх навіть помістили в лондонському Design Museum .

Одна з головних і найбільш правдоподібних версій розвитку бренду говорить: черевики Timberland спочатку випускалися для лісорубів , яким необхідна була проста , яскрава , помітна і міцне взуття , для того щоб не пошкодити ноги під час роботи. На користь цієї версії говорить також і те , що сама назва « Timberland » можна розбити на два слова:

« Timber » - деревина
« Land » - земля

Плюс до того, знаменитий логотип компанії сьогодні - розлогий американський дуб !

Якщо ви надумали купити взуття Timberland дивіться тут.

Uzinform
Источник: http://timbest.ru/botinki-timberland
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Журналістці Христині ...
Наступна новина: IMAX 3D vs RealD vs Dolby 3D

КОМЕНТАРІ