Зовнішній фільтр для акваріума JBL CristalProfi GreenLine e1901

Зовнішній фільтр для акваріума JBL CristalProfi GreenLine e1901

16.05.14 10:48 0 2418
JBL CristalProfi GreenLine e1901 - абсолютно нова, поліпшена, інноваційна модель зовнішнього фільтра для акваріума представлена ​​компанією - виробником JBL. Даний фільтр забезпечить оптимальну очистку води завдяки фільтруючим наповнювачам, тобто матеріалу, за допомогою якого здійснюється високоефективний процес фільтрації, як у морських, так і в прісноводних акваріумах.

JBL CristalProfi GreenLine e1901 виконує різні види очищення води в акваріумі від 300 до 800 літрів. Такий обсяг досить значний і тільки модель GreenLine e1901 зможе впоратися з важким, але здійсненним завданням, при цьому якісно і з мінімальними витратами електроенергії. Повна комплектація фільтра забезпечить швидке підключення, тому починати експлуатацію потужного гіганта можна відразу після його покупки. А за рахунок додаткового обладнання можна використовувати в морських акваріумах. JBL CristalProfi GreenLine e1901 - найпотужніший, найефективніший, але в той же час дуже тихий при роботі, майже безшумний, із зручною установкою і простим обслуговуванням.

JBL CristalProfi GreenLine e1901 оснащений енергозберігаючим насосом серії «greenline», потужність якого всього 36 Вт, але з продуктивністю 1900 л/год! Він виконує біологічну і механічну фільтрацію води в акваріумі, забезпечуючи дуже високу ступінь розщеплення забруднюючих частинок. Процес фільтрації здійснюється в закритому кругообігу. Насос, який не вимагає спеціального обслуговування, вбудований в голову даної моделі, забезпечує безперервну циркуляцію. Акваріумна вода очищається за таким принципом: спочатку вона потрапляє в ємність з фільтруючими наповнювачами, проходить всі етапи очищення і потрапляє знову в акваріум. Самостійно фільтр не засмоктує воду. Перед запуском слід видалити повітря , який знаходиться в системі. Це забезпечить швидкий запуск фільтра.

Процес біологічної фільтрації здійснюється завдяки спеціальній губці, що складається із подушечкам спінених матеріалів середньої пористості, які забезпечують ефективність шляхом заселення їх очисними бактеріями. Для особливо проблемних ситуацій є вирізи в подушечках, куди можна розташувати додатковий фільтруючий матеріал. Приблизно кожні півроку необхідне дбайливе очищення. А от заміна проводиться після триразового очищення. Не забувайте, що замінювати можна лише одну з подушок.

Щоб не пошкодити насос, комбінована дрібнопориста губка затримує всілякі великі частки бруду. Також здійснюється процес біологічної фільтрації.

Для процесу біологічної фільтрації в даній моделі використовується спеціальний наповнювач «JBL MicroMec». JBL MicroMec - це матеріал для фільтрації акваріумний води, який представлений білими кульками з високим ступенем пористості. Тому очищення води здійснюється за допомогою великої кількості спечених, склоподібних і дрібних гранул, завдяки яким в акваріумах прозора і кристально чиста вода. Це забезпечує інтенсивну біофільтрацію в акваріумах протягом довгого часу.

До того ж, у новій моделі JBL CristalProfi GreenLine e1901 є нововведення, яке притаманне тільки даній моделі - спеціальні коліщатка, які були передбачені розробниками для поглинання вібрації. Вони забезпечують плавне і безшумне переміщення фільтра.

Комплектація :
1. Блок для приєднання шлангів з пристроєм «стоп- вода».
2. Голова фільтра.
3. Ущільнювач під голову фільтра.
4. Розподільчий піддон для впадає води.
5. Комбінована фільтруюча корзина.
6. Фільтруюча корзина.
7. Корпус фільтра з підвісками.
8. Трубка повернення води в акваріум.
9. Коліно (2 шт).
10. Насадки (2 шт).
11. Широкоструменева насадка.
12. Флейта-дощувалка (2 частини).
13. Заглушка на флейту-дощувалку (вже встановлена​​!).
14. Присоски (5 шт).
15. Затискачі для установки трубки на присоску (5 шт, короткі) .
16. Затискачі для установки трубки на присоску (5 шт, довгі) .
17. Трубка забору води, телескопічна, з різьбовим з'єднанням шланга.
18. Насадка для забірної трубки.
19. Шланги.

Фільтруючі матеріали:
F1 фільтруюча губка для грубої механічної фільтрації: Т-подібний профільний спінений матеріал.
F2 високоефективні фільтруючі біошари «JBL MicroMec», для біологічної фільтрації.
F3 біологічний фільтруючий матеріал: пластина зі спіненого матеріалу.
F4 біологічний фільтруючий матеріал: пластина зі спіненого матеріалу.
F5 біологічний/механічний фільтруючий матеріал для тонкого очищення: пластина зі спіненого матеріалу.

Технічні -характеристики:
Фірма-виробник: JBL .
Продуктивність: 1900 л/год.
Для акваріума: 300-800 л.
Розміри (ДхШхВ): 200x235x564 мм.
Шланг: 19/25 .
Обсяг каністри: 15 л.
Напруга: 230 V.
Потужність: 36 Вт.

Uzinform
Источник: http://www.aquafanat.com.ua/news-view-1169.html
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Яку зимову гуму вибрати і ...

КОМЕНТАРІ