Олександр Симчишин: “Підприємці - основна опора майбутньої Української Держави”

Олександр Симчишин: “Підприємці - основна опора майбутньої Української Держави”

16.05.14 14:15 0 683
15 травня 2014 року під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Олександра Симчишина відбулась робоча зустріч з керівниками ринків м. Хмельницький, Хмельницької обласної спілки споживчих товариств та профспілкових організацій.

На даний час в області діє 95 ринків, 12 торгових майданчиків та 11 торгових рядів, на яких розташовано 43,1 тис. торгових місць. Кількість працюючих на ринках області становить 34% загальної чисельності працівників, зайнятих у малому бізнесі.

За I квартал 2014 року до бюджету від суб’єктів підприємництва за категорією “Ринки” м. Хмельницького надійшло 2,7 млн. грн., що становить 3,6% загальних надходжень від суб’єктів малого бізнесу міста.

Олександр Симчишин зазначив: “Ми повинні налагодити максимальний діалог спілкування з усіх проблем які є і будуть виникати у підприємницькому середовищі. Крім цього, зміцнити взаємодію підприємців з органам державної влади та органами місцевого самоврядування”.

У ход зустрічі керівниками ринків порушено найактуальніші питання, зокрема: ремонт під’їзних доріг до ринку, покращення інфраструктури ринків, освітлення, безперебійне постачання води, додаткове енергозабезпечення, відведення території для автостоянок, а також вирішення питання відведення води та дренажної системи дороги для запобігання підтоплення ринків.

“Проблемам підприємців приділятимемо чималу увагу, тому що для нас підприємець - основна опора майбутньої сильної Української Держави”, - запевнив присутніх Олександр Сергійович.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ