На Хмельниччині відбулись змагання з пожежно-прикладного спорту серед юнаків

На Хмельниччині відбулись змагання з пожежно-прикладного спорту серед юнаків

16.05.14 12:40 0 1136
14 травня на базі спортивно-оздоровчого комплексу Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області відбувся чемпіонат області з пожежно-прикладного спорту серед юнаків.

Участь у змаганнях взяли 20 команд з міст та районів області, які змагалися в подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, підйомі по штурмовій драбині у вікно 2-го та 3-го поверху навчальної вежі, пожежній естафеті 4 по 100 м та бойовому розгортанні від мотопомпи.

За підсумками змагань перше загальнокомандне місце посіла команда з міста Нетішин, друге місце виборола команда із Старокостянтинівського району, а «бронзу» здобула команда з Дунаєвецького району. Переможці нагороджені кубками, грамотами та цінними подарунками.

Змагання з пожежно-прикладного спорту серед юнаків проводяться щорічно з метою популяризації здорового способу життя серед молоді, підвищення спортивної майстерності учасників змагань, а також для відбору найсильніших спортсменів до складу збірної команди області з пожежно-прикладного спорту серед юнаків.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ