На Хмельниччині рятувальники взяли участь у спільній нараді щодо забезпечення пожежної безпеки виборчих дільниць

На Хмельниччині рятувальники взяли участь у спільній нараді щодо забезпечення пожежної безпеки виборчих дільниць

16.05.14 11:03 0 678
14 травня в приміщенні актового залу Окружної виборчій комісії територіального виборчого округу №190 у м. Хмельницькому проведена спільна нарада щодо забезпечення пожежної безпеки виборчих дільниць.

У заході взяли участь голови та заступники виборчих комісій м. Хмельницького, представники місії ОБСЄ, та ЦВК, начальник управління запобігання надзвичайним ситуаціям Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області та керівництво Хмельницького міськрайонного відділу ГУ ДСНС області.

У своєму виступі начальник Управління запобігання надзвичайним ситуаціям Дмитро Бондар зазначив, що відповідальність за забезпечення пожежної безпеки приміщень виборчих дільниць несуть голови дільниць та керівники установ, підприємств та організацій, в будівлях яких розташовуються виборчі дільниці. Також наголосив на необхідності забезпечення дільниць всіма необхідними первинними засобами пожежогасіння, планами евакуації людей на випадок виникнення пожежі, справності систем автоматичної пожежної сигналізації, електромереж, недопущенні використання відкритого вогню, а також утриманні шляхів евакуації вільними та не захаращеними.

Також, співробітники ГУ ДСНС звернулись до голів виборчих комісій із зверненням реагувати на зауваження інспекторів Державної служби з надзвичайних ситуацій та якнайшвидше усувати виявлені недоліки, аби не виникло загрози для життя та здоров’я виборців.

Серед присутніх рятувальники розповсюдили пам’ятки, де зазначені правила пожежної та техногенної безпеки на виборчих дільницях.

Хмельницький міськрайонний відділ

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі і знову ...

КОМЕНТАРІ