Сьогодні в Україні cтартує Тиждень подружжя

Сьогодні в Україні cтартує Тиждень подружжя

16.05.14 14:05 0 694
Протягом 15-22 травня українці відзначатимуть четвертий Національний тиждень подружжя.

Про це повідомили у Міжнародному русі «Тиждень подружжя».

Як йдеться у повідомленні, святкування щороку об’єднує десятки міст та тисячі українців навколо цінностей традиційної сім’ї та шлюбу. Минулого року Тиждень подружжя пройшов у 25 містах України – від Заходу до Сходу, від Івано-Франківська до Донецька.

«Цінність сім’ї залишається незмінною в усі часи. Саме у найважчих життєвих обставинах сім’я – це те, що нас об’єднує, дає сили та підтримку, коли ми цього найбільше потребуємо. Тиждень подружжя – це не просто свято, а привід зробити щось особливе для сімей в Україні, дати можливість подружнім парам і родинам радіти одне одному і зрости разом, об’єднати суспільство навколо вічних цінностей», – переконана комунікаційний директор Тижня подружжя в Україні Олена Шабуніна.

Національний тиждень подружжя за традицією розпочнеться в Міжнародний день сім’ї та включатиме святкування Дня матері.

Нагадаємо, щороку 15 травня у системі Організації Об’єднаних Націй святкують Міжнародний день сім’ї.

Цьогоріч у програмі святкування Тижня подружжя – багато яскравих заходів, присвячених розвитку інституту сім’ї та шлюбу в Україні. Паради Щасливих сімей, Сімейні фестивалі, Арки кохання та оновлення весільних обітниць, навчальні семінари для подружніх пар, конкурси, сімейні вечори спілкування.

Зазначимо, четвертий Тиждень подружжя пройде за підтримки Міністерства молоді та спорту, а також за благословення Української греко-католицької церкви та Української православної церкви (КП), за активної участі найбільших протестантських об’єднань країни, громадських релігійних та нерелігійних організацій і тисяч небайдужих сімей, які переконані, що сім’я – це цінність, яку варто берегти.

«Згідно з даними європейської статистики розлучень, Україна – лідер серед європейських країн. На 1000 жителів України припадає 5,3 розлучення. Змінити таку сумну статистику можна, якщо об’єднати зусилля громадських організацій, церкви, журналістів, місцевої влади і просто всіх небайдужих людей, щоб разом донести до суспільства цінність здорової сім’ї. Головна ідея руху – не залишившись байдужим, зробити те, що в наших силах, щоб підняти авторитет сім’ї в суспільстві. Міцні родини в Україні – це справа кожного», – наголосила Олена Шабуніна.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ