Запрошуємо лучан на перший Брестський велофестиваль

Запрошуємо лучан на перший Брестський велофестиваль

16.05.14 15:18 0 671
26 – 27 липня в м.Бресті (Білорусія), в рамках дня міста, Брестський місьий виконавчий комітет спільно з Брестським міським культурно-освітнім об’єднанням «Ручейок», вело-мото-туристичним клубом «Планета подорожей» проводять велосипедний фестиваль в місті над Бугом.

До 10.45 буде проведена реєстрація тих учасників, які не зареєструвалися попередньо. З 11.00 до 13.00 відбудеться 10-ти кілометровий проїзд містом за маршрутом: Брестська фортеця (старт) – вул. Гоголя – вул. Крупської – вул. Лева- невського – вул. Леніна – вул. Гоголя – Західний обхід – вул.Ковельська – 5-й Форт (базовий табір). Збір учасників призначений на 10 годину 26 липня 2014 р. біля музею Холмські ворота Брестської фортеці.

У базовому таборі пройдуть основні заходи велофестивалю. Самим головним стане проходження 13-ти кілометрового кола по прилеглих до 5-го Форту вулицях. Охочі зможуть проїхати будь-яку кількість кіл, по закінченні яких буде враховуватись час і подолана відстань. На найактивніших чекають призи від організаторів фестивалю.

Крім велопоїздок, в базовому таборі відбудуться різноманітні заходи, в яких зможуть взяти участь ті, хто не буде освоювати велотрасу. Планується проведення велоквестів, активних ігор, відвідування музею 5-го Форту і його підземель.

На місці буде забезпечена можливість ремонту велосипедів. Свою програму запропонують співробітники ДАІ, велоклуби, організації і всі охочі. У кожного – свої призи для переможців.

Ті, хто хоче претендувати на фінальні призи в лотереї (а це будуть велосипеди ) і на гаряче харчування, повинні обов’язково пройти попередню реєстрацію і виконати кваліфікаційний маршрут. Всім учасникам буде видано маршрутний лист, на основі якого підбиватимуть підсумки заїздів. Планується відзначити призами найстаршого і наймолодшого учасника, того, хто проїде маршрут найшвидше і того, хто проїде найдовшу відстань. Крім того, приз отримає і найактивніша сім’я.

Після завершення заходів, організованою колоною велосипедисти залишать 5-й Форт і направляться до місця святкового концерту.

Іногороднім учасникам буде надана можливість переночувати в гуртожитку за символічну плату. Охочі завчасно можуть заказати готель.

Закордонні гості зможуть перетнути кордон в пункті пропуску «Брест» (Варшавський міст) в обидві сторони на велосипедах.

Охочі взяти участь у Брестському велофестивалі можуть завчасно зареєструватися на сайті velofest.by (Загрузчик - Регистрация на Велофестивале-2014, г. Брест).

Попередньою реєстрацією ви полегшите оргкомітету підготовку до заходу.

Для отримання додаткової інформації про велосипедний фестиваль і для тих, у кого немає доступу до Інтернету, можна використати телефон, зареєструвавшись по телефону +375-29-5290416 (голова громадської організації «Ручейок» Михайло Кузьменчук).

Запрошуємо лучан, любителів велоподорожей і велодрайву на 1-й Брестський велофестиваль.

Інформацію про захід також можна почерпнути на сайтах virtual.brest.by та на офіційному сайті Брестский городской исполнительный комітет.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ірина Сех просить в.о. ...
Наступна новина: У суботу у Львові перед ...

КОМЕНТАРІ