Заступник міського голови Тарас Яковлев: «Між будинком на вулиці Сухомлинського, 4а та ТРЦ «ПортCity» буде зведено паркан»

Заступник міського голови Тарас Яковлев: «Між будинком на вулиці Сухомлинського, 4а та ТРЦ «ПортCity» буде зведено паркан»

16.05.14 13:56 0 690
У міську раду надійшло звернення від мешканців будинку № 4а по вулиці Сухомлинського. Вони стурбовані безпекою своїх дітей, адже поряд з ігровим майданчиком знаходиться дорога, якою автомобілі заїжджатимуть до нового торгово-розважального центру «ПортCity». Батьки занепокоєні тим, що їхні діти можуть втрапити під автомобіль та травмуватися. Мешканці хочуть, щоб між житловим будинком на вулиці Сухомлинського, 4а та торгово-розважальним центром «ПортCity» був зведений паркан.

Заступник міського голови Тарас Яковлев повідомив, що вже відбулася зустріч з керівництвом торгово-розважального центру «ПортCity», під час якої обговорено звернення лучан та досягнуто домовленостей про будівництво тимчасового паркану з метою безпечного перебування дітей на ігровому дитячому майданчику. Він наголосив, що зведення огорожі буде завершено найближчим часом.

Заступник міського голови зауважив, що є проект благоустрою прилеглої території, уже укладені договори підряду з організацією, яка має виконувати ці роботи. Їх планують розпочати після відкриття закладу. Проектною документацією передбачено й озеленення території біля будинку на вулиці Сухомлинського, 4а. Тут планують висадити дерева та кущі живоплоту, які мають утворити живий паркан між дитячим майданчиком та торгово-розважальним центром. За словами, Тараса Яковлева, це хороша ідея, адже рослини захищатимуть від пилу та шкідливих викидів.

Паралельно відбуватимуться роботи з впорядкування ландшафту між автомобільною дорогою до розважального центру та дитячим майданчиком багатоповерхового житлового будинку.

Тарас Яковлев вважає, що певна соціальна напруга виникла через непоінформованість мешканців будинку на вулиці Сухомлинського, 4а щодо робіт, які планують провести.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ