Великий Березний: внаслідок сильних поривів вітру на пошті знесло дах площею 800 кв. м

Великий Березний: внаслідок сильних поривів вітру на пошті знесло дах площею 800 кв. м

16.05.14 16:47 0 675
Cьогодні, 15 травня, в смт Великий Березний через шквалисті пориви вітру зірвало дах на будівлі, де знаходиться місцеве відділення пошти, ПАТ «Укртелеком» та інші офісні приміщення. Повідомлення про дану подію надійшло до служби порятунку «101» о 12:00 від місцевих мешканців. Площа знесеного даху сягала близько 800 кв. м.

На місце події відразу ж було направлено два чергових відділення 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт В.Березний та рятувальників гірського пошуково-рятувального відділення с. Вишка. Очолював дану рятувальну операцію заступник начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області Глєб Бурковський. Діяти рятувальникам довелось дуже швидко та оперативно, адже під знесеним дахом могли перебувати люди. Допомагали професійним рятувальникам правоохоронці, прикордонники та місцеве населення. Для ліквідації даної надзвичайної події рятувальникам знадобилось близько години.

На щастя, постраждалих та загиблих на події не було.

Загалом, від оперативно-рятувальної служби краю, для ліквідації наслідків даної події задіяно 36 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки.

У ДСНС України

у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі ...

КОМЕНТАРІ