Затверджено зміни до Комплексної програми підтримки та розвитку АПК Львівської області на 2013-2015 роки

Затверджено зміни до Комплексної програми підтримки та розвитку АПК Львівської області на 2013-2015 роки

16.05.14 13:23 0 1038
Рішенням сесії Львівської обласної ради від 29.04.2014 року затверджено зміни до Комплексної програми підтримки та розвитку агропромислового комплексу Львівської області на 2013-2015 роки.

Відповідні зміни ухвалено з метою підвищення ефективності використання бюджетних коштів, обмеження участі у програмі великих сільськогосподарських формувань, спрощення процедури надання фінансової підтримки суб’єктом господарювання в агропромисловому комплексі.

Також програму доповнено додатковими заходами фінансової підтримки зокрема, кошти обласного бюджету будуть спрямовуватись на розвиток органічного сільськогосподарського виробництва шляхом часткового відшкодування вартості сертифікації та відшкодування 90 відсотків витрат на обслуговування кредитів, використаних на виробництво органічної продукції.

Заплановано надавати фінансову підтримку суб’єктам підприємництва в галузі молочного скотарства на розвиток матеріально-технічної бази цих господарств.

Зі змінами до програми можна ознайомитись на сторінці департаменту агропромислового розвитку у розділі «Програми» (loda.gov.ua).

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Міська влада привітала зі ...

КОМЕНТАРІ