На Львівщині розпочалася реалізація обласної програми навчання дітей з багатодітних родин навикам плавання

На Львівщині розпочалася реалізація обласної програми навчання дітей з багатодітних родин навикам плавання

16.05.14 12:18 0 639
На виконання обласної програми з покращення соціального захисту багатодітних сімей, які проживають на території Львівської області на (розділ навчання дітей з багатодітних сімей плаванню) на 2008-2015 роки, в травні ц.р. розпочалися заходи на її виконання у 2014 році.

Зокрема першим приймає на навчання дітей з багатодітних сімей плавальний басейн Львівської обласної організації ФСТ „Динамо” (м. Львів, вул. Вітовського, 53), де заплановано охопити заняттями плаванням понад 400 дітей.

Загалом, окрім львівського басейну «Динамо», до реалізації цієї програми залучено плавальні басейни в Буському, Миколаївському, Сокальському, Стрийському, Яворівському районах та у містах Дрогобич, Червоноград. Загалом упродовж 2014 року планується охопити навчанням навикам плавання майже 1,5 тисячі дітей з багатодітних родин Львівщини

Довідково.

Щорічно на виконання обласної програми з покращення соціального захисту багатодітних сімей, які проживають на території Львівської області (програма затверджена 19 лютого 2008 року рішенням №471 Львівської обласної ради) відбуваються заходи з навчання дітей з багатодітних сімей навикам плавання.

У 2014 році в бюджеті управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації на виконання цього розділу обласної програми виділено 300 тис. грн.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі, Бережанах і ...
Наступна новина: У ЛНУ ім. І. Франка ...

КОМЕНТАРІ