У Львівській області дорогу Р-15 Ковель –В.Волинський-Червоноград–Жовква включено у перелік об’єктів, які цього року ремонтуватимуть

У Львівській області дорогу Р-15 Ковель –В.Волинський-Червоноград–Жовква включено у перелік об’єктів, які цього року ремонтуватимуть

16.05.14 14:09 0 723
Як повідомив заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Володимир Харчук, дану автомобільну дорогу розділено на 4 ділянки.

1 ділянка – це межа Волинської області – с.Острів,

2 ділянка – від Червонограда до с. Соснівка,

3 ділянка – с. Соснівка – м. Великі Мости,

4 ділянка – м. Великі Мости.

«На ділянці від с.Соснівка до м. Великі Мости потрібно здійснювати повну заміну покриття разом з нижнім шаром, адже дорога у жахливому стані.

Пропозиції подані до Укравтодору. До 50-ти днів буде проведено тендерні процедури і тоді розпочнуться ремонті роботи. На цю ділянку дороги передбачено приблизно 34 млн. грн.», – розповів Володимир Харчук.

Також, за його словами, невідкладного ремонту у цьому році потребує міст через річку Рата у м.Великі Мости. Для його ремонту необхідно 20 млн. грн. Відповідні пропозиції знаходяться на розгляді в Укравтодорі.

Автомобільна дорога Р-15 Ковель –В.Волинський-Червоноград–Жовква належить до мережі автодоріг загального користування і фінансується виключно за рахунок коштів державного бюджету. Головним розпорядником коштів виступає Державне агенство автомобільних доріг України.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ