На Львівщині у закладах оздоровлення та відпочинку дітей будуть проходити патріотичні виховання

На Львівщині у закладах оздоровлення та відпочинку дітей будуть проходити патріотичні виховання

16.05.14 17:32 0 733
Про це повідомив заступник голови Львівської ОДА Володимир Харчук під час розширеного засідання оперативного штабу з координації проведення оздоровчої кампанії 2014 року.

Нарада відбулась за участю представників оздоровчих закладів, які включено в обласну мережу, а також служб та відомств, які дотичні до організації оздоровлення дітей та перевірки готовності закладів до початку роботи.

Під час наради обговорили стан підготовки закладів до початку оздоровчого сезону, організацію дозвілля дітей в таборах, а також рекомендації щодо засад патріотичного виховання дітей під час відпочинку.

Володимир Харчук нагадав учасникам наради, що за 10 днів до початку функціонування закладів мають бути погоджені всі акти перевірки закладів щодо дотримання санітарних норм, безпечності експлуатації будівель, спортивних споруд, атракційної техніки та пожежної безпеки. Тому начальникам та директорам закладів оздоровлення необхідно написати відповідні заяви в санепідслужбу та держгірпромнагляд щодо проведення в них таких перевірок. Без погодження облдержадміністрації заклади не зможуть розпочати оздоровчий сезон.

Окрім того, заступник голови ОДА доручив департаменту освіти та науки, департаменту соціального захисту населення та управлінню молоді та спорту облдержадміністрації спільно розробити план заходів щодо патріотичного виховання в закладах оздоровлення та відпочинку дітей.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З лютого по травень на ...
Наступна новина: Позичальники пікетували НБУ ...

КОМЕНТАРІ