На честь Юрія Вербицького у Львові назвали сквер на вулиці Коломийській

На честь Юрія Вербицького у Львові назвали сквер на вулиці Коломийській

16.05.14 15:27 0 683
Депутати-свободівці Львівської міської ради підтримали проєкт ухвали про присвоєння нової назви скверу на вул. Коломийській, 15. Відтепер його названо на честь Юрія Вербицького – львів'янина, який загинув під час революційних подій січня 2014 року у Києві. Про це 15 травня 2014 року повідомив заступник голови фракції ВО "Свобода" у Львівській міській раді Любомир Мельничук.

Відповідне рішення підтримала абсолютна більшість від складу депутатського корпусу. "Фракція Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Львівській міській раді безумовно підтримує ініціативу назвати іменем львів'янина Юрія Вербицького, одного з перших загиблих від рук злочинного режиму, сквер біля будинку, де він проживав у Львові. З нашої ініціативи також готується проєкт створення алеї Небесної сотні у Львові", – повідомив Любомир Мельничук.

"Львів'яни завжди пам'ятатимуть героїв Небесної сотні, які поклали своє життя в ім'я ідеалів Революції гідності. Чин героїв Майдану врятував усю націю та поборов стовпи маріонеткового режиму. Ми ніколи не забудемо їхньої звитяги", – зазначив свободівець.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ