Житомирщина: цьогоріч заплановано перевести 58 котелень в області на альтернативні види палива

Житомирщина: цьогоріч заплановано перевести 58 котелень в області на альтернативні види палива

16.05.14 17:53 0 694
15 травня відбулося розширене засідання колегії департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації. У його роботі взяли участь голова облдержадміністрації Сидір Кізін, його перший заступник Геннадій Дмитренко, директор департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації Геннадій Забродський, представники місцевих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

На колегії розглядалися питання щодо підготовки об’єктів господарського комплексу області до роботи в осінньо-зимовий період 2014– 2015 року, стану розрахунків підприємств за спожиті енергоносії та сприяння органів місцевого самоврядування створенню ОСББ.

Голова облдержадміністрації Сидір Кізін закликав представників влади, громадськості та керівників житлово-комунальних закладів координувати спільну роботу в напрямку створення ОСББ. На його думку, їх функціонування вирішить багато проблем та зробить систему ЖКГ на місцях більш ефективною.

Перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко звернув увагу на можливості, які дають державні та обласні програми для розвитку різних галузей. Вони сприяють функціонуванню та злагодженій роботі всього житлово-комунального комплексу нашого регіону.

За словами директора департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації Геннадія Забродського, у 2013 році в області на альтернативні види палива було переведено 38 котелень. Але наразі 531 ще продовжує використовувати природний газ. Він зазначив, що цього року ще 58 котелень будуть працювати на альтернативних джерелах енергії. Поряд з тим, Геннадій Олександрович переконаний, що зазначений показник вдасться перевищити.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ