На Тернопіллі 16 травня відзначатимуть кращих науковців краю

На Тернопіллі 16 травня відзначатимуть кращих науковців краю

16.05.14 15:09 0 623
Кращих науковців та представників молодої наукової еліти області відзначатимуть 16 травня з нагоди Дня науки. Цього року грамоти Тернопільської обласної державної адміністрації та Тернопільської обласної ради отримає 27 науковців і викладачів, 13 студентів і аспірантів вищих навчальних закладів Тернопільської області.

Захід проводиться з ініціативи та за сприяння голови облдержадміністрації Олега Сиротюка. Урочистості проходитимуть в 532 кабінеті Тернопільської облради.

Довідка: у нашому регіоні функціонують 14 наукових установ, 27 вищих навчальних закладів І-IV рівнів акредитації, серед яких 3 національні і один державний університети. Академічний сектор науки в регіоні нараховує понад 2,6 тис. наукових-педагогічних працівників, серед яких 272 доктори наук, 1755 кандидатів наук, доцентів, та 434 аспіранти.

Кращим обдарованим студентам з числа інвалідів, які навчаються у вищих навчальних закладах ІІІ-ІV р.а. Тернопільської області, відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації, два рази в рік призначаються стипендії голови краю.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Цьогоріч у Львові ...
Наступна новина: У соцмережах за 200 грн ...

КОМЕНТАРІ