На Тернопіллі відбулося засідання обласної комісії з організації заходів, пов’язаних з проведенням технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту

На Тернопіллі відбулося засідання обласної комісії з організації заходів, пов’язаних з проведенням технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту

16.05.14 10:34 0 634
15 травня працівники Управління взяли участь у засіданні обласної комісії з організації заходів, пов’язаних з проведенням технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту.

У ході засідання обговорено ряд важливих питань, що стосуються захисних споруд цивільного захисту.

Зокрема заслухано відповідальних осіб від Управління з питань цивільного захисту населення Тернопільської облдержадміністрації та регіонального відділення Фонду державного майна України про стан виконання заходів, пов’язаних з проведенням технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту області. В таких районах як Борщівський, Гусятинський, Козівський, Монастириський та Теребовлянський дані заходи виконані менш ніж на 50%. Тому прийнято рішення про передбачення у місцевих бюджетах необхідних видатків для проведення технічної інвентаризації захисних споруд.

Поряд з цим проаналізовано результати розгляду документів на списання непридатних захисних споруд цивільного захисту, технічну інвентаризацію яких провести неможливо.

Також присутні вивчили стан готовності захисних споруд цивільного захисту області до укриття населення та прийнято ряд конкретних заходів щодо покращення порушеного проблемного питання.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Журналістці Христині ...

КОМЕНТАРІ