На Тернопіллі антитерористична операція може бути зупинена, коли буде складена зброя та звільнені всі заручники - О.Турчинов

На Тернопіллі антитерористична операція може бути зупинена, коли буде складена зброя та звільнені всі заручники - О.Турчинов

16.05.14 17:19 0 703
Антитерористична операція на сході України може бути зупинена, коли буде складена зброя та звільнені всі заручники. Про це в. о. Президента України, Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов сказав після наради з керівниками депутатських груп та фракцій.

«Ми обговорювали під час Погоджувальної ради питання про можливість прийняття відповідної Декларації Верховної Ради України», - сказав він, додавши, що для розробки тексту цього документу може бути створена група з представників кожної фракції, «яка б внесла пропозиції щодо припинення Антитерористичної операції, коли буде складена зброя, коли будуть звільнені всі заручники».

Окрім того, О.Турчинов наголосив, що влада виступає за те, щоб розв‘язувати питання мирним шляхом. «Ми готові до співпраці, до розмови, до діалогу, ми ведемо цей діалог, працюємо і над змінами до Конституції, і над розширенням прав місцевого самоврядування, і над іншими важливими питаннями», - зазначив він, наголосивши, що ті, хто веде війну проти України, отримуватимуть адекватну відповідь.

«Адекватно реагувати на дії терористів - наш обов‘язок, захищаючи Україну, захищаючи наших громадян», - пояснив керівник Парламенту.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: З лютого по травень на ...

КОМЕНТАРІ