Дніпропетровськ: винуватців ДТП, яке забрало 5 життів, засудили на 8 років

Дніпропетровськ: винуватців ДТП, яке забрало 5 життів, засудили на 8 років

16.05.14 16:01 0 635
У Дніпропетровську водії-учасники ДТП, коли загинуло п’ятеро людей, які стояли на тролейбусній на зупинці, отримали по 8 років ув’язнення. Про це поінформували в прес-службі обласної прокуратури. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

За даними з прокуратури, Жовтневий районний суд Дніпропетровська засудив їх за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людей (ч.3 ст. 286 Кримінального кодексу України).

Суд призначив покарання кожному з обвинувачених по 8 років позбавлення волі, також їм присуджено по 3 роки заборони сідати за кермо.

«З метою забезпечення максимально ефективного проведення розслідування заступником Генерального прокурора України було ухвалене рішення про передачу даного провадження слідчому підрозділу вищого рівня – Головному слідчому управлінню Міністерства внутрішніх справ», – йдеться у повідомленні.

Аварія сталася вранці 20 березня 2013 року у Дніпропетровську, на Набережній: спершу відбулося зіткнення двох іномарок на великій швидкості, після цього один з автомобілів у некерованому стані влетів на зупинку, де стояли люди. Внаслідок ДТП загинуло п'ятеро осіб, у тому числі школяр та його мама-вчителька, двоє отримали тілесні ушкодження.

На зупинку, де сталась трагедія, жителі міста досі приносять квіти.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ