Львів на вихідні. Афіша

Львів на вихідні. Афіша

17.05.14 14:10 0 688
Весняна погода зараз забуває, що вона весняна. Б’є дощем, цілує поривчастим вітром… Але природа бере своє – дерева вперто назустіч теплу і сонцю розпускають буйні віти. Однак сльози неба ще не бажають розвіювати хмар і на вихідні не дуже впустять до Львова ніжні промінчики.

Таку мокру погоду потрібно перебути вдома під теплою ковдрою, з гарною книгою і запашним улюбленим напоєм. Заваріть какао, згадайте приємні моменти дитинства. До напою, окрім традиційного молока, можна додати ваніль, корицю, шоколад і навіть гарбузове пюре.

Цей напій не лише смачний, а й корисний. У ньому багато вітамінів, які відновлюють сили і покращують настрій. Какао поселяє у душі відчуття затишку і сімейного тепла.

Якщо ж не хочете грітися з чашкою гарячого напою вдома, вдягайте куртку і рушайте в мандри. Можете поїхати за місто в улюблені місцинки, можете обрати щось невідоме. А можете залишитись у Львові та насолодитись містом у вихідні, адже музеї міста грандіозно святкуватимуть своє професійне свято. Детальніша програма святкування Дня музеїв тут. СУБОТНІЙ РЕПЕРТУАР

У Львівській філармонії триває фестиваль «Віртуози». У суботу львів’яни матимуть змогу разом із фестивалем відсвяткувати Дні Європи у Львові. Концерт з нагоди святкування відбудеться о 19.30. До цього о 17.00 шанувальників академічної музики чекає «Пробудження весни».

Львівська опера о 18.00 запрошує на «Чарівну флейту» Моцарта.

Театр ім. М. Заньковецької у суботу та неділю о 18.00 покаже виставу «Ярославна – королева Франції».

У вихідні театр «Воскресіння» о 18.00 запрошує на «Ніч для жінок», а театр Курбаса о 19.00 – на легендарний спектакль «Так казав Заратустра».

Перший український театр для дітей та юнацтва о 12.00 покаже «Вільних метеликів».

А театр «І люди, і ляльки» у суботу та неділю о 12.00 та 14.00 кличе на виставу «Лелеченя і опудало», про яку поки на сайті інформації нема. НЕДІЛЬНИЙ РЕПЕРТУАР

Львівська філармонія продовжує святкувати Дні Європи у Львові. Цього разу концерт відбудеться о 18.00.

А Львівська опера кличе о 12.00 на балет «Даремна обережніть», а о 18.00 – на оперу «Любовний напій».

Драмтеатр ім. Лесі Українки о 12.00 покаже чарівну історію «Загублений хвіст, або Як Вінні-Пух допоміг Іа-Іа».

О 12.00 та 15.00 у Першому українському театрі для дітей та юнацтва прем’єрна вистава «Beautiful Карпати». ЦИРК

У Львівському цирку у суботу вистава «Знай наших» відбудеться о 16.00, а у неділю – о 12.00. МУЛЬТИКИ

«Лісовий патруль». З національного заповідника викрадають головне його надбання – орла рідкісної породи. Але при викраденні вдається врятуватися його пташеняті. Патрульна машина Плодді разом з вірними друзями поспішає на допомогу. Вони повинні з’ясувати, хто ж цей підступний викрадач, ще й доглянути за малюком, поки не знайдеться його мама.

НОВИНКИ

«Вулкан пристрастей» (комедія, пригоди). Де б ви не хотіли зустрітися зі своїм колишнім? Тільки не в сусідньому кріслі літака, щоб пережити разом довгий переліт. І вже точно не в одній машині, щоб всупереч ісландському вулкану з невимовною назвою, перетнути всю Європу. Коли ви пристрасно ненавидите один одного, може трапитися всяке. І викрадення літака, і аварія, і втеча з поліції і навіть... повернення романтики.

«Готель «Гранд Будапешт» (комедія, детектив, пригоди, кримінал). Фільм розповідає про захопливі пригоди легендарного консьєржа Густава і його юного друга, портьє Зеро Мустафи. Співробітники готелю стають свідками крадіжки і пошуків безцінних картин епохи Відродження, боротьби за величезний статок багатої сім’ї і... драматичних змін в Європі між двома кровопролитними війнами XX століття.

«Малюк у подарунок» (драма, комедія). Ліза прагне створити сім’ю зі своїм чоловіком Пітером, але не може завагітніти. Її найкраща подруга Енді тим часом дізнається, що вагітна і пропонує свою дитину віддати Лізі. Ліза запрошує Енді пожити на час вагітності у них, а Пітер запрошує свого непутящого брата. У будинку панує хаос, і одному Богу відомо, чим все це може закінчитися.

«Годзилла» (фантастика, фентезі, бойовик, трилер, пригоди). Ремейк класичного екшина про гігантського ящура, що тероризує мегаполіс.

ТЕ, ЩО КІНОМАНИ МАЛИ ЗМОГУ ВЖЕ БАЧИТИ

«Блондинка в ефірі» (комедія). Після провалу співбесіди на перспективну посаду на Лос-анджелеському телебаченні амбітна телеведуча з горя йде в загул. Провівши бурхливу ніч, вона приходить до тями вранці на вулиці, не маючи при собі ні грошей, ні паспорта, ні машини... Є тільки мобільний, в якому вона читає смс: «Вітаємо! Вас прийнято на роботу. перший ефір». Щоб встигнути до ефіру, бідна жінка повинна якось вибратися з неблагополучної частини міста, де вона себе «знайшла». Героїня потрапляє в божевільну низку дивовижних пригод, завдяки яким її доля кардинально змінюється.

«Холостяки у відриві» (комедія). Жільберу вже п’ятдесят, з яких тридцять він одружений із Сюзанною, трохи занудною дамочкою, схибленою на здоровому харчуванні. Вони готуються до зустрічі з Томасом, нареченим своєї дочки Лоли. Але Жильбера абсолютно не радує майбутне весілля. Йому нудно, він розчарований в собі і в своєму житті. Жильбер упевнений, що в його теперішньому смутному існуванні винна... Сюзанна! Адже якби він не одружився, то життя його було б зовсім іншим – яскравим і насиченим. Жильбер вмовляє Томаса відмовитися від весілля з Лолою і не повторювати його помилок. І ось два дорослих дитяти, забувши про свої коханих жінок, пускаються у гульки.

«13 район. Цегляні маєтки» (бойовик, драма, кримінал). Історія детектива під прикриттям, що шукає зброю масового знищення, викрадену наркодилером гетто «Цегляні будинки». Детектив звертається за допомогою до знавця району Ліно, до єдиної людини, який не боїться бандитів.

«Інша жінка» (комедія). Карлі навіть не підозрювала, що її новий хлопець Марк такий негідник. Коли дівчина випадково знайомиться з дружиною свого брехливого бойфренда Кейт, вони несподівано зближуються. Їхня дружба стає ще міцнішою, коли обдурені дізнаються про існування ще однієї іншої жінки, молоденької красуні Ембер. Троє розлючених дівчат – це небезпечно, і вони не зупиняться ні перед чим, щоб помститися кривднику.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Житомирщині зросли ...

КОМЕНТАРІ