Добровольців з Чернігівщини відправили на Схід без бронежилетів, – ЗМІ

Добровольців з Чернігівщини відправили на Схід без бронежилетів, – ЗМІ

17.05.14 08:17 0 681
Військових із тринадцятого батальйону територіальної оборони, сформованого на Чернігівщині, відправили на схід країни без тактичних розвантажувальних жилетів та бронежилетів.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на солдатів батальйону.

Батальйон укомплектовано переважно з добровольців-патріотів, які виявили бажання захищати територіальну цілісність України. Навчання мобілізованих відбувалося в 169-му навчальному центрі Сухопутних військ Збройних сил України, що у селищі Десна Козелецького району. До його складу увійшли водії, стрільці, командири відділень, радіотелефоністи, кухарі.

9 травня тринадцятий батальйон територіальної оборони відправили на Схід так і не укомплектувавши обіцяними військкоматом тактичними розвантажувальними жилетами та бронежилетами. Їх, за словами військових, немає навіть у офіцерів.

Нині військові виконують бойове завдання за 70 кілометрів від Слов’янська.

У обласному військкоматі стверджують, що бронежилетами військовослужбовців із батальйону територіальної оборони мала забезпечити держава, і натякає на їх високу вартість. Як розпорядилися 250 тисячами гривень, виділеними на батальйон, не розповідають, пише 5 канал.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Коротке замкнення ...
Наступна новина: Інформація про стан ...

КОМЕНТАРІ