У Волинській області голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт привітав учасників та переможців Фестивалю науки

У Волинській області голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт привітав учасників та переможців Фестивалю науки

17.05.14 09:30 0 691
Упродовж 12–16 травня у Східноєвропейському національному університеті ім.Лесі Українки проходив Фестиваль науки. У рамках заходу відбулися 3 наукових семінари, 24 круглі столи, 15 відкритих лекцій, 4 міжнародних і 1 всеукраїнська наукові конференції. Працювали виставки наукових проектів, науково-методичних видань. На всіх факультетах та інститутах організовувалися Дні відкритих дверей у науково-дослідних лабораторіях.

відбулося підбиття підсумків Фестивалю науки та нагородження кращих молодих науковців університету. Привітали учасників та переможців голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт, викладачі та доценти.

«Велика честь виступати перед вами, молодими науковцями. Ви не злякалися труднощів, щоб реалізувати себе у житті: присвячували час бібліотекам, підручникам, розуміючи, що від цього залежить ваш майбутній шлях у житті, реалізація себе як особистості», - зазначив Григорій Пустовіт.

«Нині настав час, коли ми будуємо нову Україну. Для цього маємо усі можливі ресурси, щоб втілити у життя мрію про демократичну й вільну державу. І вагома роль у цьому процесі належить вам, молоді науковці! Я бажаю вам не зупинятися на досягнутому. Рухайтесь вперед шляхом науки, не боячись труднощів. Робіть свій посильний внесок у майбутнє нашої держави», - підкреслив голова облдержадміністрації.

«Я дякую Східноєвропейському університету за підготовку високопрофесійних спеціалістів та науковців. Тут наше молоде покоління має змогу отримати всю необхідну базу знань, аби впевнено дивитися у майбутнє», наголосив голова облдержадміністрації.

У рамках Фестивалю науки також відбулася VІІІ Міжнародна науково-практична конференція студентів і аспірантів «Молода наука Волині: пріоритети та перспективи досліджень». У роботі 18 секцій конференції взяли участь 593 молодих науковців: аспірантів і студентів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, низки інших вищих навчальних закладів України, Республіки Польща та Росії. До слова, за її матеріалами видано науково-практичний збірник.

Студентів та аспірантів, за активну участь в науковому заході, а також переможців конкурсу «Кращий молодий науковець», нагородили почесними дипломами. Відзнаки їм вручив голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Житомирська область: ...

КОМЕНТАРІ