В Луцького міського голови родина потрапила під репресії

В Луцького міського голови родина потрапила під репресії

17.05.14 15:05 0 947
18 травня в Україні відзначатимуть День пам’яті жертв політичних репресій. міський голова Микола Романюк у приміщенні Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Луцька зустрівся з колишніми жертвами політичних репресій.

Розпочинаючи захід, міський голова Микола Романюк зазначив, що прийшов на шню зустріч не лише як міський голова, а як звичайна людина, що проживає на українській землі. «Ви є прикладом справжнього українця і патріота», – наголосив він, звертаючись до присутніх у залі.

Микола Романюк зазначив, що репресії радянського керівництва не оминули і його родину. Його дід помер у засланні від голоду.

Звернув увагу міський голова й на нинішню суспільно-політичну ситуацію в Україні, адже над нашою країною нависла нова небезпека. Микола Романюк зауважив, що мав зустріч з офіційними спостерігачами від Канадської місії спостереження за позачерговими виборами Президента України. «Вони цікавилися підготовкою до голосування та іншими моментами виборчого процесу. Я їм наголосив, що в українців велика надія на ці вибори», – зазначив він.

На завершення свого виступу Микола Романюк побажав присутнім здоров’я, щастя, радості від дітей та онуків та наголосив, що завдяки таким людям нині існує самостійна держава Україна.

Потому він вручив Подяку міського голови за активну громадянську позицію, вагомий особистий внесок у становлення Незалежної України, а також з нагоди Дня пам’яті жертв політичних репресій членам громадської організації «Луцьке міське ветеранське товариство політичних в’язнів і репресованих» Івану Солтану та Анатолію Неспаю. Замість Ксенії Деркач, яка не змогла через стан здоров’я прийти, подяку з рук міського голови отримала її онука.

Голова Волинського обласного товариства політичних в’язнів і репресованих Віктор Федорук подякував міському голові Миколі Романюку за зустріч.

Також для учасників заходу було організовано концерт самодіяльних колективів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі пожежники ...
Наступна новина: На Львівщині з гір зійшов ...

КОМЕНТАРІ