Закиди депутата Бориса Загреви на адресу "Свободи" у Волинській облраді є неадекватними

Закиди депутата Бориса Загреви на адресу "Свободи" у Волинській облраді є неадекватними

17.05.14 09:57 0 726
Закиди депутата Волинської обласної ради від "Єдиного центру" Бориса Загреви на адресу депутатів від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" щодо голосування за внесення змін до обласного б'юджету, які прозвучали під час сесійного засідання облради 15 травня 2014 року, є неадекватними, абсурдними та позбавлені здорового глузду.

Фракція ВО "Свобода" завжди послідовно виступала за прозорий і соціяльно та національно орієнтований б'юджет. Саме в цьому напрямку, на нашу думку, і відбулося перепрофілювання вільних залишків б'юджету області в розмірі 3,3 мільйона гривень під час сесійного засідання 15 травня. Це, зокрема, виділення 2,2 мільйона гривень для фінансового підкріплення створення першого батальйону Територіяльної оборони області, виділення 300 тисяч гривень на потреби Управління СБУ у Волинський області, на діяльність Антитерористичного центру для закупівлі засобів захисту та спецобладнання. Крім того, у проголосованих змінах до б'юджету закладені кошти для надання підтримки постраждалим на Майдані та родинам загиблих героїв Небесної сотні.

За цих обставин натяки на можливу підтримку фінансування терористів і екстремістів депутатами, які голосували за такий розподіл вільних залишків, є неадекватними та позбавленими здорового глузду. Фракція ВО "Свобода" заявляє, що ніколи не була і не буде задіяна в сумнівних тендерних схемах і оборудках Партії регіонів та її ставлеників. Наші депутати завжди послідовно голосували за всі адекватні пропозиції, які мають за мету перешкодити існуванню усіляких сумнівних схем і посилити контроль за використанням б'юджетних коштів. У цьому може переконатися кожен, хто проаналізує результати цих голосувань, зокрема й під час сесії 15 травня 2014 року.

Розцінюємо подібні закиди не инакше, як недолугий персональний піар із намаганням показати себе найбільш безкомпромісним борцем із режимом Януковича, хоча насправді Борис Загрева таким не є. Подібні закиди на адресу депутатів від "Свободи" тим більше дивно чути від депутата фракції "ЄЦ", члени якої у Волинській облраді при режимі Януковича голосували в унісон зі ставлеником режиму Януковича в області Борисом Клімчуком та іншими членами Партії регіонів. Складається враження, що, даючи подібні оцінки іншим, дехто вирішив судити всіх по собі.

ВО "Свобода" не вбачає необхідності вступати у словесні перепалки щодо подібних неадекватних звинувачень. Також націоналісті найближчим часом мають намір ініціювати проєкт рішення про заборону торгівлі спритними напоями у приміщенні обласної ради.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ