Волинська облрада підтримала запит свободівця щодо вирішення житлової проблеми лучан

Волинська облрада підтримала запит свободівця щодо вирішення житлової проблеми лучан

17.05.14 12:58 0 683
15 травня 2014 року Волинська облрада підтримала запит першого заступника голови обласної ради свободівця Олександра Пирожика щодо вирішення питання власності гуртожитків ПРАТ "Соціальна сфера" по бульвару Дружби Народів, 2, 4, 6, і Боженка, 34, та надання мешканцям цих помешкань дозволу на приватизацію.

Мешканці гуртожитків просять волинських депутатів, аби ті посприяли у наданні безоплатної державної приватизації своїх помешкань, надали гуртожитку статус житлового будинку та взяли на баланс міста, оскільки є рішення судів та сесії Луцької міської ради щодо вилучення гуртожитків з власності ПРАТ "Соціальна сфера" та інших власників, які незаконно заволоділи приміщеннями.

"За цієї каденції я вже двічі озвучував запити з цього приводу, але нічого не вирішувалося. Ці люди живуть не 5 і навіть не 10 років у тих гуртожитках, вони там мешкають по 20–25 років. І їм досі говорять, що вони не мають права на приватизацію. Хоча вони платили за цілу кімнату, а їм кажуть, що за ліжкомісце, що вони можуть бути викинуті на вулицю. Питання блокувалося правоохоронними органами за попередньої влади. Сподіваюся, що проблема буде вирішена", – зазначив Олександр Пирожик.

Депутатський запит свободівця підтримали більшістю голосів.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді радилися як ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ