Львів: на Сколівщині відновили рух транспорту на ділянці дороги, що була заблокована через негоду

Львів: на Сколівщині відновили рух транспорту на ділянці дороги, що була заблокована через негоду

17.05.14 10:07 0 753
Учора ввечері у Сколівському районі на Львівщині через сходження селевого потоку було заблоковано ділянку автодороги «Київ-Чоп» неподалік села Козова (664 кілометр).

На місце події одразу ж прибули наряди дорожньо-патрульної служби ДАІ. Правоохоронці інформували водіїв про тимчасові обмеження руху, здійснювали розпорядчо-регулювальні дії, а згодом – організували рух у реверсному режимі.

Близько десятої години вечора наслідки негоди було ліквідовано. Рух транспортних засобів на цій ділянці дороги – відновлено.

Державтоінспекція звертається до автомобілістів із проханням бути якомога обережнішими за кермом у зв’язку зі складними погодними умовами, уважно стежити за дорожньою обстановкою, дотримуватися безпечної швидкості руху, інтервалу й дистанції, за умов недостатньої видимості – обов’язково вмикати ближнє світло фар!

За прогнозами синоптиків через стихію найближчими днями зберігається загроза сходження селевих потоків у гірських районах області. З огляду на це, закликаємо вас, за можливості, тимчасово утриматися від поїздок у цих напрямках.

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ