Йосиф Ситник привітав науковців Львівщини з професійним святом

Йосиф Ситник привітав науковців Львівщини з професійним святом

17.05.14 11:07 0 676
В рамках VIII Всеукраїнського Фестивалю науки та з нагоди Дня науки відбулись Урочисті збори наукової громадськості Львівщини.

В заході взяв участь перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Йосиф Ситник.

Від імені голови ЛОДА Ірини Сех перший заступник привітав науковців та працівників наукової сфери з професійним святом.

«Наука є генератором та силою, яка здатна творити світ, змінювати його, розвивати майбутнє. Наука повинна стати рушієм якісних змін. На Львівщині є всі передумови для цього. В наш час громадянам України, а особливо молоді, потрібні авторитетні постаті. І саме такими кадрами забезпечує суспільство наука. Це ми бачили й під час Революції Гідності, коли вчені та науковці неодноразово піднімали бойовий дух, направляли думки та спонукали до дії», – сказав у вітальному слові Й. Ситник.

Водночас перший заступник голови ОДА наголосив, що без належного забезпечення функціонування та фінансування національної освіти та науки, поступу країни не буде.

Йосиф Ситник побажав науковцям здоров’я, наснаги, творчих здобутків, та вручив грамоти й подяки кращим працівникам галузі.

Довідка:

Відповідно до Указу Президента України «Про День науки» від 14 лютого 1997 року № 145/97 в Україні щороку 17 травня відзначається День науки. Свято встановлено «…на підтримку ініціативи відомих вчених, наукових установ, а також професійних спілок України…».

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Закарпаття ще й досі не ...

КОМЕНТАРІ