На Львівщині підвели підсумки Всеукраїнського конкурсу дитячих творчих робіт на протипожежну та техногенну тематику

На Львівщині підвели підсумки Всеукраїнського конкурсу дитячих творчих робіт на протипожежну та техногенну тематику

17.05.14 08:01 0 629
На Львівщині підвели підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику. Конкурс проходив за сприяння Головного управління ДСНС України у Львівській області, Добровільного пожежного товариства, Департаменту освіти та науки Львівської обласної державної адміністрації, управління освіти Львівської міської ради та ЛМКМЦ «Галицьке юнацтво». Проводився конкурс з метою формування світогляду і громадської позиції підростаючого покоління у забезпеченні пожежної та техногенної безпеки в державі.

Участь у конкурсі взяло понад 3 тис. талановитих дітей, віком від 6 до 18 років, які максимально творчо відобразили у своїх роботах питання пожежної та техногенної безпеки. Конкурс проходив у кілька етапів, під час яких фахове журі визначало найбільш змістовні та креативні роботи. Для участі у обласному етапі відібрали 161 творчу роботу, серед яких вже визначили переможців у 3-х вікових групах.

Долучився до пошуку талантів й начальник ГУ ДСНС Львівщини Сергій Дмитровський, який оцінюючи роботи зауважив: «Неабияк тішить той факт, що питання забезпечення пожежної та техногенної безпеки є цікавими для дітлахів. Я у захваті від такого творчого, неординарного та розумного підходу до втілення важливих питань безпеки життєдіяльності у дитячих роботах. Впевнений, що таким чином ми популяризуємо серед молоді культуру особистої безпеки, а це в перспективі є надійним підґрунтям для формування безпечного суспільства».

Переможців обласного та міського етапу конкурсу нагородили почесними грамотами та пізнавальними посібниками для сім’ї «Як поводитися в надзвичайних ситуаціях». Церемонія нагородження для школярів Львова проходила у приміщенні пожежно-технічної виставки ГУ ДСНС Львівщини. Тут дітлахам провели цікаву екскурсію, розповідаючи про різноманітні небезпечні ситуації, які виникали у регіоні та історію розвитку пожежної справи. Історія пожежництва Львівщини налічує понад 650 років, а будівля головного управління понад 100 років, і кожен період розвитку багатий на свої події.

10 кращих робіт юних львівських талантів приймуть участь у фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику у м. Києві. Бажаємо успіху нашим конкурсантам та бажаємо нових цікавих ідей усім учасникам конкурсу.

Із творчими роботи переможців конкурсу ви можете ознайомитися у фотоальбомі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Радж – новий мешканець ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ