У Львівській області через негоду рятувальники розчищають дороги від повалених дерев

У Львівській області через негоду рятувальники розчищають дороги від повалених дерев

17.05.14 11:26 0 718
Через негоду на Львівщині рятувальники упродовж доби здійснили порізку 6 дерев, які ускладнювали рух на автодорогах чи створювали загрозу для населення.

Так, 15 травня о 15:02 рятувальники отримали повідомлення про те, що в м. Львові по вул. Мазепи, 35 у внутрішньому дворі будинку впало дерево. Внаслідок падіння пошкоджено автомобілі «Skoda Octavia» та «Dewoo Lanos», а також лінії електропередач вуличного освітлення.

О 09:49 до оперативно-координаційного центру ДСНС Львівщини надійшло повідомлення про те, що у м. Львові по вул. Шевченка, 200 на проїжджу частину дороги впало дерево, внаслідок чого ускладнено рух транспорту. Фахівці ДСНС спільно із комунальними службами порізали дерево та прибрали його із дороги.

О 13:00 внаслідок погодних умов у м. Перемишляни поблизу річки Гнила Липа похилилася електрична опора в напрямку русла річки. Рятувальники огородили небезпечне місце бетонними блоками та провели роботи щодо безпечного розміщення електричної опори.

Після обіду, о 16:48 у м. Львові на перехресті вулиць Плетенецького - Оглоблина на проїжджу частину дороги впало дерево. Внаслідок падіння пошкоджено ЛЕП, без електропостачання залишилися 2 житлових будинки по вул. Оглоблина, 19 та 21. Дерево порізали та прибрали з дороги. Роботи по відновленню електропостачання тривають.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-франківські ...
Наступна новина: У Львові святкуватимуть ...

КОМЕНТАРІ