До кінця травня 3-ій батальйон територіальної оборони має бути сформованим на Львівщині

До кінця травня 3-ій батальйон територіальної оборони має бути сформованим на Львівщині

17.05.14 16:10 0 716
У стислі терміни, а саме до кінця травня цього року, 3-ій батальйон територіяльної оборони має бути повністю сформованим на Львівщині. Про це 16 травня 2014 року заявила голова Львівської облдержадміністрації свободівка Ірина Сех під час розширеної наради з питань формування 3-го батальйону територіяльної оборони.

У нараді взяв участь голова Львівської обласної ради свободівець Петро Колодій.

Ірина Сех закликала патріотів, сильних морально і фізично чоловіків віком від вісімнадцяти до сорока п'яти років, вступати на службу в батальйон, щоб протистояти агресору. "Усі ми розуміємо, що відбувається в державі, яка небезпека нам загрожує. Ми можемо покладатися тільки на власні сили. Ми можемо покладатися на силу й мужність наших захисників, воїнів", – наголосила Ірина Сех.

Своєю чергою, запевнила очільник області, влада Львівщини сприятиме в максимальному вирішенні усіх необхідних питань, пов'язаних з матеріяльно-технічним забезпеченням.

Також Ірина Сех звернулася до голів районних рад та районних державних адміністрацій з ініціативою закласті кошти у районних б'юджетах для підтримки нашого батальйону, який буде захищати мирне населення Львівської області.

"Як відомо, з обласного б'юджету виділено мільйон гривень на потреби батальйону. Активно підтримують військових громада і підприємці. Створено Благодійний фонд для матеріально-технічного забезпечення батальйону. Влада Львівщини зацікавлена в тому, щоб цей батальйон був максимально дієвий та міг виконувати серйозні військові завдання", – підкреслила керівник області.

Наостанок своєї доповіді Ірина Сех зазначила, що за останні місяці наша держава зазнала дуже багато лиха. Українці добре розуміють ціну миру й щиро його прагнуть. Але агресор повинен знати, що тут його не зустрінуть з хлібом-сіллю – на Львівщині він отримає рішучу відсіч.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ