У Чернігові проходить спартакіада депутатів рад різних рівнів

У Чернігові проходить спартакіада депутатів рад різних рівнів

17.05.14 11:39 0 703
У Чернігові розпочалася ІVобласна літня спартакіада депутатів обласної, районних, міських, сільських та селищних рад, присвячена 69-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років.

Традиційно урочисте відкриття спартакіади відбулося на міському стадіоні імені Ю.Гагаріна з параду усіх команд, який очолив майстер спорту, заслужений тренер України, суддя міжнародної категорії Петро Лобас.

Право підняти Державний Прапор України було надано команді-переможниці минулорічних змагань з Ріпок.

Учасників спартакіади привітав голова обласної ради Микола Звєрєв. Він наголосив на важливості проведення спортивних змагань. "Ми, депутати рад усіх рівнів, повинні бути взірцем для громад, для людей не тільки у прийнятті рішень, але й і в спорті", - сказав він.

Команду Чернігівської міської ради очолив міський голова Олександр Соколов. Він разом з колегами вийшов на футбольне поле. Для керівника Чернігова, за його словами, головне – не перемога, а те, що депутати спілкуються між собою і демонструють приклад здорового способу життя.

На змагання прибули понад 20 команд з усіх районів та міст області. Всього у спартакіаді беруть участь майже 400 депутатів, які змагаються у 5-ти видах спорту.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі галицький ...
Наступна новина: Прем'єр-міністр України ...

КОМЕНТАРІ