В Чернігівській області рятувальники провели роз'яснювальну виховну годину в дитячому садку №22

В Чернігівській області рятувальники провели роз'яснювальну виховну годину в дитячому садку №22

17.05.14 13:40 0 651
16 травня у Чернігові співробітники обласного Управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій в рамках проведення «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності», що триває у закладах освіти, завітали до дитячого садка №22. Метою заходу було розширити та систематизувати знання дітей про безпечну поведінку у різних життєвих ситуаціях. Рятувальники розповідали про надзвичайні події, що несуть потенційну загрозу життю та здоров'ю, а також продемонстрували малюкам відеофільм "Комфортно там де безпечно".

Жодна дитина не залишилась поза увагою співробітників Управління ДСНС: всі отримали застережливі пам’ятки та листівки. Варто зазначити, що дошкільнята добре знають, як потрібно поводитись у разі виникнення пожежі та за яким номером викликати Службу порятунку. В свою чергу вихованці дитячого садку підготували малюнки з протипожежної тематики та про роботу рятувальників.

Систематичне проведення подібних заходів з підростаючим поколінням є дуже важливим, оскільки дає змогу навчити дітей жити безпечно.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Польща прийняла уже 180 ...
Наступна новина: «Кубок Анатолія Строкатова ...

КОМЕНТАРІ