Чернігівська область: рятувальники перевіряють безпеку об’єктів відпочинку

Чернігівська область: рятувальники перевіряють безпеку об’єктів відпочинку

17.05.14 12:09 0 643
У період канікул та літніх відпусток актуальним питанням є оздоровлення дітей та дорослого населення в санаторіях, таборах та базах відпочинку. Аби відпочинок був безпечним, головним завданням ще до початку оздоровчої компанії є вжиття комплексу заходів із забезпечення безпеки зазначених закладів, яких на території області налічується 65. З метою запобігання виникненню надзвичайних ситуацій та пожеж, співробітниками Управління ДСНС проводяться перевірки всіх санаторно-оздоровчих закладів, під час яких особлива увага звертається на стан утримання електрогосподарства, внутрішнього та зовнішнього протипожежного водопостачання, установок пожежної автоматики, шляхів евакуації, проведення вогнезахисної обробки дерев’яних конструкцій, забезпеченість об'єктів первинними засобами пожежегасіння тощо.

15 травня рейдовою бригадою співробітників Управління ДСНС проведено рейдову перевірку об’єктів відпочинку, які розташовані на території Куликівського району. Слід зазначити, що керівництвом перевірених закладів вживаються певні організаційні та практичні заходи. З обслуговуючим персоналом проводяться протипожежні інструктажі, об’єкти забезпечені первинними засобами пожежогасіння. За результатами перевірок керівникам об’єктів вручені приписи на усунення виявлених недоліків. Проте, одним з проблемних питань залишається невідповідність пляжів оздоровчих закладів вимогам "Правил охорони життя людей на водних об’єктах", що в свою чергу може призвести до трагічних наслідків.

Тому керівникам об’єктів є час аби провести комплекс заходів та створити безпечні умови для відпочинку та оздоровлення громадян.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Івано-Франківська область: ...

КОМЕНТАРІ