У Рівненській області визначені найкращі пожежно-рятувальні підрозділи з утримання та експлуатації спортивних майданчиків

У Рівненській області визначені найкращі пожежно-рятувальні підрозділи з утримання та експлуатації спортивних майданчиків

17.05.14 09:32 0 695
16 травня в світлиці 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини відбулося урочисте нагородження керівників підпорядкованих підрозділів, що перемогли в огляді-конкурсі на кращий стан утримання та експлуатації спортивних майданчиків.

Вручав грамоти переможцям заступник начальника Головного управління ДСНС у Рівненській області полковник служби цивільного захисту Ігор Михальчук.

За кращий стан утримання та експлуатації спортивних майданчиків місця на п’єдесталі розділилися наступним чином: перше місце - ДПРЧ-2 міста Рівне, друге місце - ДПРЧ-22 з охорони РАЕС, третє місце - ДПРЧ-20 з охорони ПАТ «Рівнеазот».

Варто додати, що даний конкурс проходить на Рівненщині вперше, і в наступні роки буде лише вдосконалюватися. Основна його мета покращити матеріальний стан утримання спортмайданчиків, щоб рятувальники мали кращі можливості займатися спортом та вдосконалювати професійну майстерність.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирська область: ...
Наступна новина: На Тернопіллі показник ...

КОМЕНТАРІ