Медведєв радить «увімкнути мізки» чиновникам, які кажуть про закриття соцмереж

Медведєв радить «увімкнути мізки» чиновникам, які кажуть про закриття соцмереж

17.05.14 16:19 0 749
Прем’єр-міністр Росії Дмитро Медведєв порадив чиновникам, які заявляють про закриття соціальних мереж, «увімкнути мізки». Так Медведєв прокоментував інформацію про те, що в Росії можуть заблокувати Twitter. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Як активний користувач соціальних мереж вважаю, що російського законодавства зобов’язані дотримуватися всі – і самі мережі, і користувачі. Але окремим чиновникам, відповідальним за розвиток галузі, треба іноді вмикати мізки. І не давати інтерв’ю, що оголошують про закриття соцмереж», – написав прем’єр-міністр Росії на своїй сторінці у Facebook.

Раніше заступник керівника «Роскомнагляду» Максим Ксензов заявив, що російська влада може заблокувати Twitter за ігнорування вимог російського законодавства.

Після заяви Медведєва Ксензов заявив «ІТАР-ТАСС», що «Роскомнадзор» не планує блокувати Twitter, а свої попередні слова назвав застереженням для компанії, щоб вона працювала у відповідності до українського законодавства. /**/ div[dir="rtl"] .fbPostSnippet { margin-left: 5px;} div[dir="ltr"] .fbPostSnippet { margin-right: 5px;} (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_EN/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); (function(){ var str = Infographics.Param["url"]; var w = parseInt(Infographics.Param["width"]); var oCont = $(".fbPostSnippet").last(); var oPost = $('.fb-post', oCont); if (str.match(/^https?://(www.)?facebook.com/gi) !== null) { oPost.attr("data-href", str); if (w > 0) oPost.attr("data-width", w); else { var oPar = oCont.parents(".infgraphicsAttach"); oPar.css("width", "100%"); oPost.attr("data-width", oPar.innerWidth()); } } else { oCont.text("Facebook Post URL is invalid or incomplete."); } })();
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: До державної інспекції з ...

КОМЕНТАРІ