В Україні активно обговорюється Концепція реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади

В Україні активно обговорюється Концепція реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади

17.05.14 17:45 0 735
Про це йшлося і під час селекторної наради, яка відбулася 14 травня, під головуванням віце-прем’єр-міністра України, міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Володимира Гройсмана. Обласну раду представляв перший заступник голови Сергій Тарашевський, який поінформував учасників про проведені в області семінари «Про основні положення змін до Конституції України.: основні напрямки, завдання та етапи впровадження”.

Сергій Тарашевський підкреслив, що активній реалізації реформи в Україні альтернативи немає. «Передові країни Європи пішли саме шляхом децентралізації. Завдяки цьому вони досягли успіху. Ми маємо перейняти їх досвід».

Підсумовуючи сказане під час селекторної наради, Володимир Гройсман ще раз наголосив, що регіонам нададуть можливість розвиватися, приймати рішення на місцевому рівні. “Вже формується пакет інструментів фінансового характеру, які дозволять територіям заробляти гроші, і частину з них залишати у себе, частину перераховувати до держбюджету”.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Рівному "накачали" ...
Наступна новина: В Житомирській області на ...

КОМЕНТАРІ