Під час зустрічі обговорено ряд питань щодо підготовки та проведення етно-гастрономічного фестивалю. Закцентували увагу присутні на організацію культурно-відпочинкової програми для тернополян та гостей міста, зокрема заквітчання пам’ятників у Тернополі до зелених свят, проведення конкурсу краси «Найкраща мавка», встановлення кулінарних рекордів України та світу, виступів відомих гуртів та інші.
«Ми готуємося до проведення фестивалю «Галицька дефіляда», який пройде під час зелених свят 6-8 червня, - розповідає голова «Гільдії рестораторів» Михайло Гросуляк. – Зокрема, готуємося до встановлення кулінарних рекордів України, серед яких один буде світовий».
Міський голова Сергій Надал зазначив, що Тернопіль відкриває ще одну свою сторінку – кулінарну. «Ми сприяємо організації подібних фестивалів у Тернополі, - розповідає міський голова Сергій Надал. – Адже Тернопіль за останні роки здобув статус міста фестивалів. «Галицька дефіляда» підтверджує цей статус. Тернопіль має свої особливості. І ми хочемо привернути увагу до нашої самобутності і оригінальності у всьому, і у кулінарних справах також».
Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: головний редактор УкрЗахідІнформ
.
Попередня новина: У Луцьку відбудеться X ...
Наступна новина: В Житомирській області ...