На Тернопіллі нового очільника району представили у Шумську

На Тернопіллі нового очільника району представили у Шумську

17.05.14 08:46 0 695
Новопризначеного голову Шумської районної державної адміністрації Василя Габора представив громаді 16 травня голова Тернопільської ОДА Олег Сиротюк.

«Основне завдання новопризначених голів – це зміна підходів та принципів роботи, - зазначив голова облдержадміністрації. – В країні розпочинається реформування органів влади, тому нам потрібні нові механізми управління. У теперішніх умовах нестабільності керівники на місцях повинні зробити усе можливе, щоб райони ефективно розвивались. Потрібно шукати шляхи для залучення інвесторів,піднімати економіку. Новопризначений керівник має зробити усе, щоб район був одним з кращих в області».

Олег Сиротюк доручив Василю Габору зробити усе для організації прозорих та чесних виборів у районі.

Новопризначений керівник пообіцяв, що його першочерговими кроками стане боротьба з корупцією, розвиток сільського господарства та економіки краю. Він зауважив, що має у розробці нові методи та підходи до роботи, а також готовий вислухати та розглянути усі конструктивні пропозиції.

«Революція гідності поклала край старій системі, - каже Василь Габор. – Тому наше завдання - боротьба з корупцією, повага влади до громади. Ми працюватимемо для розвитку краю, залучатимемо нові інвестиції, шукатимемо нових підприємців, зробимо усе для збереження діючих підприємств. Наш край багатий на лісові ресурси, на торф, ця місцевість сприятлива для туризму. Потрібно залучати кошти та опрацьовувати наявні ресурси».

Після представлення голова області провів робочі наради із заступниками та представниками правоохоронних органів з якими обговорив проблеми району та плани щодо збереження виробничої бази й створення нових робочих місць.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Галина Чорна: "Важливо ...
Наступна новина: Збірна команда рівненських ...

КОМЕНТАРІ