Політична ситуація в Україні негативно впливає на життя дітей – ЮНІСЕФ

Політична ситуація в Україні негативно впливає на життя дітей – ЮНІСЕФ

17.05.14 11:49 0 714
ЮНІСЕФ глибоко стурбований ситуацією в Україні та її негативним впливом на життя дітей в країні. Про це йдеться у заяві Дитячого фонду ООН. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Ми знаємо, що діти були присутні під час демонстрацій з використанням сили та наразі перевіряємо інформацію про дітей, які загинули і отримали поранення в Одесі», – йдеться у заяві.

ЮНІСЕФ зазначає, що нині в Україні збільшилась потреба у психосоціальних послугах для дітей, а також погіршився доступ до освіти та медичних послуг. Це небезпечно та шкідливо для здоров'я і добробуту дитини – бути свідком чи брати участь у насильницьких діях.

ЮНІСЕФ закликає всі сторони зробити все можливе для підтримки надання послуг дітям та їх родинам, а також запобігти участі дітей або їх використанню в демонстраціях, де вони стають свідками насильства.

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) є світовим лідером із захисту прав та інтересів дітей. Фонд працює у понад 190 країнах світу заради захисту й підтримки дітей з моменту їх народження і до початку дорослого життя. Програми Фонду фінансуються з добровільних внесків фізичних осіб, компаній, закладів та урядів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ