Івано-Франківщина:  в області виникло 4 пожежі

Івано-Франківщина: в області виникло 4 пожежі

18.05.14 13:12 0 636
16 травня о 14:44 год. в селі Микуличин Яремчанської міськради виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем пошкоджено стіну будинку на площі 3 м. кв. Попередня причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації газових приладів.

Того ж дня, о 21:14 год. в місті Калуш площа Героїв горіло сміття на відкритій території. Вогнем знищено сміття на площі 2 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

16 травня о 23:18 год. в Коломиї по вулиці Мазепи на одному з обійсть виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, господарський інвентар та пошкоджено стіну споруди. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

17 травня о 02:42 год. в селі Зелене Верховинського району сталася пожежа паливної приватного житлового будинку. Вогнем пошкоджено стіни та перекриття паливної на площі 4 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

Загалом з початку року в області виникло 903 пожежі, у вогні загинуло 24 особи.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Спортивні добавки ...

КОМЕНТАРІ