Тернопільський технічний університет ім. І. Пулюя відзначив День університету та День науки

Тернопільський технічний університет ім. І. Пулюя відзначив День університету та День науки

18.05.14 16:41 0 1194
Від імені обласної ради наукових працівників, аспірантів та студентів Тернопільського Національного технічного університету імені Івана Пулюя привітав із подвійним святом заступник голови обласної ради Олег Боберський.

«21 століття – це час розвитку новітніх технологій. Розвиток суспільства кожної держави залежить від тих, хто їх опановує. Саме таких висококваліфікованих фахівців готує Тернопільський Національний технічний університет імені Івана Пулюя, сказав, вітаючи колектив вузу та студентів Олег Боберський. – Ваш виш йде у ногу з часом, започатковує ряд передових та цікавих проектів, стає ініціатором прогресивних ідей. Спільне завдання обласної влади та науковців – втілити ці ідеї у практичне напрацювання. Без сумніву, інновації потужного наукового та студентського колективу технічного університету можуть стати основою для технологічного прориву України».

Олег Боберський також побажав студентам вишу бути такими наполегливими у здобутті знань як визначний учений Іван Пулюй.

За сумлінну працю, значні наукові досягнення та з нагоди Дня науки і Дня університету грамоти Тернопільської обласної ради отримали ряд наукових працівників, аспірантів і студентів Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку міський голова ...

КОМЕНТАРІ