Майже півтори тисячі робочих місць створено на Волині завдяки місцевому бізнесу

Майже півтори тисячі робочих місць створено на Волині завдяки місцевому бізнесу

18.05.14 12:09 0 775
В обласному центрі створено майже півтори тисячі нових робочих місць завдяки місцевому бізнесу. Це стало можливим завдяки відкриттю в Луцьку нового торгово-розважального центру «ПортCity» - потужного комплексу для розваг, відпочинку та покупок.

відбулися святкові заходи з нагоди першого робочого дня закладу. В урочистостях взяли участь голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт, голова Луцької міської ради Микола Романюк, народні депутати України Ігор Єремєєв та Степан Івахів, депутат обласної ради Борис Клімчук, владика Луцький і Волинський Михаїл.

Ну і звичайно, на відкриття «ПортCity» прийшло багато лучан.

«Це знакова подія для Луцька й Волині. Ми бачимо, що великий бізнес нашого краю інвестує в розвиток інфраструктури регіону, створює такі великі заклади для відпочинку, розваг, для дорослих та дітей»,- зауважив голова облдержадміністрації.

«Будівництво відбувалося у непростих суспільно-політичних умовах, однак його не зупинили, а навпаки – продовжили й успішно завершили. Це відповідь тим, хто не вірить у розвиток України, в успіхи українського бізнесу. Ми разом розбудовуємо нашу державу, торуючи шлях у Європу»,- підкреслив Григорій Пустовіт.

Після урочистого перерізування стрічки усі охочі мали змогу оглянути ТРЦ.

Для лучан, окрім галереї магазинів, «ПортCity» пропонує також багатофункціональну арену, кінотеатр на 4 зали, боулінг-клуб, дитячий розважальний центр, кафе та кав’ярні.

ТРЦ «ПортCity» розташований на трьох рівнях, з підземним та наземним паркінгами на 400 місць.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Запоріжжі під час ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ